top of page

HOI, IK BEN VALERIE

IMG_0569_bellavita_2020.jpg

Time flies when you’re having fun.

Passie voor haar! Het begon in Rotterdam op de Nederlandse Kappers Academie, waar ik tegelijkertijd ook slaagde voor mijn ondernemers opleiding. Wel zo handig als je voor jezelf wilt beginnen. Daarnaast haalde ik mijn visagie diploma bij B academie in Amsterdam. Leuk weetje: ik kreeg daar les van Make-up guru Nikkie.

Klaar voor het echte werk. Duizenden folie’s kwamen voorbij. Er werd een Groupon opgezet voor mij, want Valérie moest zo snel mogelijk technieken leren, kleuren en knippen. Ik mocht mee naar modeshows en fotoshoots, om de haren van de modellen te stylen. Zoveel geleerd bij SUE salon in Rotterdam, maar het begon toch steeds meer te kriebelen en in 2014 heb ik mijn eigen Salon Bella Vita geopend. En daar heb ik nog nooit een moment spijt van gehad.

Elke dag maak ik met veel plezier mijn klanten mooi en blij :) en dat doe ik met heel veel passie. Ik volg de meest recente modetrends en daardoor ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste kapsels en kleurtechnieken. Lijkt het jou leuk om een keer langs te komen, maak dan snel een afspraak.

bottom of page